GASZTRONÓMIAI-VEZETŐ állás, Győrben

Közétkeztetéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég munkatársat keres GASZTRONÓMIAI-VEZETŐ pozícióba, Győrbe

Főbb feladatok:

  • a főző-és tálalókonyhák egységes, magas színvonalú és hatékony működtetése;
  • a vállalkozási szerződések maradéktalan betartatása;
  • felelős az étlapok és diétás étlapok minőségi és szakmai megfelelőségéért;
  • közreműködik a területi vezetők, menedzserek, élelmezésvezetők kiválasztásában;
  • közreműködik minőségi kifogások kivizsgálásban, javító intézkedések kidolgozásában;
  • rendszeres és szúrópróbaszerű ellenőrzéseket végez a konyhákon;
  • koordinálja az új konyhák megnyitásával kapcsolatos feladatokat;
  • folyamatosan törekszik új eszközök és technológiák bevezetésére és alkalmazására.

Elvárások:

  • vezetői tapasztalat;
  • jó kommunikációs készség;
  • kiváló problémamegoldó képesség;
  • terhelhetőség;
  • B” kategóriás jogosítvány.

Előnyt jelent:

  • dietetikus, élelmezésvezetői gyakorlat;
  • közétkeztetésben, vendéglátásban szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:

  • hosszú távú, stabil munkahely;
  • versenyképes fizetés;
  • céges telefon;
  • utazási hozzájárulás.

Jelentkezni pozíció és bérigény megjelölésével, fényképes önéletrajzzal az allas@nyugatmagyarorszag.hu e-mail címen lehet.


Jelentkezés