Társaságunk elkötelezett híve az egészséges, tápláló étkeztetésnek a gyermekek számára, figyelembe véve a korosztályi sajátosságokat és íz világot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az ételekkel kapcsolatos visszajelzéseket, egyedi igényeket, melyet lehetőségeinkhez képest igyekszünk beépíteni a mindennapi tápláló étkeztetésbe. Hiszünk abban, hogy egy olyan felelősségteljes szakmában, mint a köz- és gyermekétkeztetés, kimagaslóan fontos a megbízhatóság, és a megfelelő szakmai kompetencia. Ezért is tekintjük küldetésünknek, hogy Partnereink bizalmát nem csak elnyerni szeretnénk a szolgáltatás kezdetekor, hanem azt hosszútávon meg is tartani.

Elkötelezettségünket, mi sem bizonyítja jobban, hogy Társaságunk az ISO 22000:2005 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerszabvány Étkeztetés/Közétkeztetés minősítése szerint működik, magas szinten szabályozva az ételkészítés technológiai előírásait, és az ételek előállításának szakszerű és magas szinten betartott higiéniai körülményeit. Minőségbiztosítási politikánk alapján, professzionálisan képzett szakembereink szigorú kritériumok meghatározásával, folyamatosan ellenőrzik konyháink működését, higiéniai állapotát.

Miért válassza a Nyugatmagyarországi Zrt. szolgáltatását intézménye számára?

A teljesség igénye nélkül:

  • garantáltan a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása
  • folyamatos feljesztések a legkorszerűbb konyhatechnológia eszközök tekintetében
  • magasan képzett felsővezetők által kontrollált kollégák
  • szakmailag folyamatosan fejlesztett mesterszakácsok és szakácsok